Äntligen seger för Nocturn, Jean på G och Usain mot få men tuffa konkurrenter på V64

image

Nocturn vann joggandes, det var hon och framförallt Mange Grandin som äger henne verkligen värda!
Janne var helt ok som tvåa också.  Han trampade på en sten i måndags och fick ont i hoven fram till torsdagen, så det var en bra insats med tanke på den dåliga uppladdningen, en bra dag på jobbet.  Mot större uppgifter för båda.
Magnus Strömsten var på plats och fotade.

Usain, Nadal Broline och Jeppas Maxi skrämde bort de flesta konkurrenter redan innan anmälan gick ut. Var betydligt fler anmälda men eftersom vi har öppen anmälan blev det bara 6 kvar i loppet. De två med minst chans är dessutom nu strukna, varför det bara är Pantarei Ans förutom nämnda 3 som startar i lopp 6, V64-3 ikväll på mantorp.
Få men ruskigt bra motståndare alltså.
Usain har tagit loppet senast bra och bör vara ytterligare förbättrad nu.
Blir dock samma skor som senast, PG fram och full swedge (skor istål med bra grepp). Tävlings-PG är som vänliga järnskor ungefär.
Han var ju väldigt bra så senast, men är såklart ingen riktig racerbalans, men dels kändes han såpass bra med dom så jag vill inte krångla till det, dels hoppas jag han ska ta loppen på ett bättre sätt än med exempelvis aluminiumskor, PG är framtagna för att vara den bästa stötdämpningen. Sen är det individuellt, är inte alla som trivs med dom.
image
Vi kör för seger, blir ett spännande race, svårt veta hur formen är på de andra, men vi kör om det får vi se.