Öppet hus och fina chanser innan Mantorps V75

Välkomna på öppet hus innan mantorps V75

Mantorptravet har högklassiga tävlingar på lördag, innan dess välkomnar vi de som vill att komma till vår gård kårarp 3km från mantorp vid sjögestad motell.

Vi kommer bjuda alla som anmäler sig samt övriga i mån av plats på mat ca 12, gärna komma tidigare och ta en kaffe och titta på gården och prata lite
Jag är på gården fram till ca 1320, Anna till efter 2 om ni vill komma senare och titta.
Så välkomna oavsett om ni vill sätta häst i träning, köpa en häst, bara är nyfiken på hur vi och våra hästar bor eller helt enkelt bara är hungrig och vill ha gratis mat, det finns gott om det.

Stallet har två hästar till start:
Flash i lopp 1 kl 1445 var bra efter g senast, varit fin i träningen och möter lättare motstånd nu. Inte borta.
Hittade för övrigt en bild från när Flash vinner sista loppet på mantorps V75 för 3år sedan. Vinner han lopp 1 nu? Then the circle is complete.
image

Nocturn, lopp 2, klarade inte av kombinationen elithelgspublik och spår 4 i voltstart i lördags, varit rapp även i volt annars i år, spår 4 1640a denna gång är spännande.  Tippad trea i programmet känns ganska korrekt.

Lördagens huvudnummer är Ina Scots Ära.

Flygmaskinen Southwind Mozart såg jag i Sverigedebuten och att få se den med ett par lopp i kroppen mot hästar som kriterievinnaren Readly Express och färske vinnaren av kungapokalen Poet Broline m.fl ser jag verkligen fram emot.
/ Oskar 0705777416 svanbergoskar@gmail.com