Tiller ok på V7,  Gunnar &  Sami V4 hemma 

Tiller ok på V7,  Gunnar &  Sami V4 hemma 

Nöjd med Tiller.
Räckte inte riktigt med 1 lopp för att duga på V75, ändå rejält kliv framåt, ungefär som man kunde förvänta sig men inte lika mycket som jag hoppats.
Imponerad av stridsviljan, Merles Simone körde max 600kvar och fick övertag, normalt ger sig många då, men hon kämpade som en tiger och kontrade ut henne. Mycket bra gjort.
Lurade mig lite från start, inte alls lika alert som bakom bilen, sprang och sov tills e 50m då hon fattade att det var tävling, sen var hon med i matchen.
Vässade upp henne mer sist, får nog göra det även i voltstart framöver, hon är så klok att det inte är några problem.
Blev 6a på 15,2, helt ok för årstiden, 14 sista varvet

Trevlig kickoff idag.  Braken fokuserade på att vara snygg och att ösa lera på mig, jag fokuserade på att ducka.

Apropå ducka, ni vet väl vad secret service ropar till presidenten om de ser en beväpnad man? 

Donald Duck,  Donald Duck,  get down

Foto Roger Pettersson

På måndag har vi lunchtrav på Mantorp.  Jag förstår inte riktigt vilken publik vi riktar oss mot med lunchtrav, det kanske skulle vara de som jobbar skift som får möjlighet att följa travet.  Annars känns det som något som är konstruerat för spelmissbrukare som inte kan vänta till kvällen med att spela, och det ska vi väl ärligt talat låta bli?

Nåväl, nu har ATG bestämt att vi ska köra på lunchen så då har vi inget val, tråkigt för ägarna till Sami som väntat på att få se honom tävla och så blir det 2 lunchtävlingar på raken så de inte får se honom.
Han har i alla fall tagit debuten helt ok och bör ha lite chans att vinna lopp 5 med det i sig.  Spurtade ruskigt bra när han fattade vad han skulle göra 80m från mål då. 

Dessförinnan gör Gunnar comeback i lopp 3.  Tränar fantastiskt bra men är en trög rackare i loppen så jag tror han kommer behöva loppet innan han är segeraktuell.  Fick en paus från tävlandet för att försöka få ett lyft med en träningsperiod. Gjort det bra utan att egentligen vara riktigt på topp mer än någon enstaka gång.