Usain på V86, Sami imponerar, video på Cassius, andelshäst som imponerar.

Bilden till vänster inlägg på Facebook om Samis lopp på V75 i söndags.
Till höger är när Usain vann Olympiastayern förra året.  Vi hoppas alltså kunna upprepa bedriften att vinna lopp på V75 med en liten krigare, det är dock Sami som får bestämma, beror på hur han känns på fredag.

Usain har tyvärr nu tjänat för mycket för att få vara med i Olympiastayern (gränsen går vid 1 800 000) så vi får hitta andra uppgifter åt honom i år, inga lopp på Åby som passar tyvärr.  Först och främst ska han dock starta ikväll.
Senast på Halmstad gjorde han ett ok lopp men var inte alls lika fin som på Kalmar.  Han tränar bra och någon förklaring annat än att han hade en dålig dag har vi inte.  Har försökt att få ner honom lite i vikt, men det är inte så lätt, han gillar mat.  Tanken är att han ska starta tätare och då går de extra kilona åt.
Han tränar som sagt bra och allt verkar väl.  Troligtvis blir det skor bak igen, tar beslut när vi ser banan.  Han har inte aviserat någon toppform men var bra i ett riktigt tufft pass i förra veckan, och allt väl i lite rappare intervaller i måndags, väldigt låg puls också.  Det är väldigt tufft emot, men skulle vi få ett fint lopp är han aldrig borta.  Men ingen känsla såhär på förhand att han bara ska kliva fram och krossa, utan hoppas på ett liknande upplägg som när han vann silverdivisionen i höstas då vi körde i ryggar fram till mitten av sista sväng.

Toppstammade Cassius Ima imponerar i träningen.  Nu är det klart att han ska bli andelshäst här.
Länk till annonsen på Easy KB: http://www.easykb.se/index.php?_=0512332111&Pa=339#
Här video från Rakbanan igår: