Andelar till salu

Universe Broline

Classic Photo-Starlight(2,1miljoner 11,8) e. Spotlite Lobell

Classic Photo är aktuell som far till vinnaren  av Elitloppet och Olympiatravet Ringostar Treb. I Sverige har vi också Mosaique Face och det är en bevisat bra hingst som fått Avkommebedömningen God Förärvning avelsvärderingsnämnden redan innan Ringostar intog Sverige.

 

Modern Starlight tjänade över 2 miljoner och vann 15 lopp.
Som treåring vann hon 5 lopp och var tvåa i den största löpningen för ston:Oaks.  Tillhörde årgångstoppen även som fyraåring.
Hon har lämnat bra i aveln såhär långt, samtliga avkommor har kommit till start och 3 har tjänat över 400 000 med Lazer Broline som närmar sig miljonen intjänat.  Spotlite Lobell har som morfar lämnat 43 miljonärer…

Universe är en lätt typ vilket Broline tycker känns väldigt spännande då de tidigare avkommorna varit lite för grova i typen.  Det gör såklart att hon känns extra intressant.

Klicka här för att se film på Universe i snabbjobb, även slow motion


Det som gjorde att jag föll för henne är, förutom bra vinklar,  hennes utstrålning, hon är inte så stor, men det lyser klass och självförtroende om henne.  
Privat är hon en väldigt trevlig häst som dock har lite bestämda åsikter emellanåt, en stark personlighet.  Att köra är hon den finaste hästen i stallet inkluderat de äldre hästarna, rör sig fantastiskt fint och lyder minsta kommando.
Tränar bra och det är en häst jag tror mycket på.  Skulle hon säljas till annan tränare vill jag ha minst dubbelt så mycket för henne.

 

Universe säljes i 20 andelar, och kommer att administreras av Easy KB.
Pris per andel (1/20) 6000kr

Vid köp av 20% (4 andelar) eller mer kostar varje andel 5000+moms. Gäller oavsett om de säljs till en eller om ni drar ihop några kompisar som köper en andel var.  Annars hör av er om pris vid köp av större andel.
(uppskattad driftskostnad ca 6-800:-/andel och månad i snitt, dras via autogiro, se www.easykb.se för mer info)
Klicka här för att få ett förtryckt köpanbud
För mer information om Universe:
Tränare Oskar Svanberg 070-577 74 16, svanbergoskar@gmail.com, www.oskarsvanberg.se
www.easykb.se

 

 

Eye for Showtime

Broad Bahn-Ultra Håleryd

Modern Ultra Håleryd kommer ur ett starkt möderne och har lämnat mycket bra, 4 avkommor startbar ålder har hittills givit:
Sophias Blush 1,3milj intjänat och tvåa i Oaks, det största loppet för treåriga ston.

Real Showman 760 000
Dali Pagadi har inlett lovande med 3 segrar på 8 starter som treåring och 138 000 intjänat hittills.

Takemetoparadise tog 3 segrar

 

Broad Bahn vann det största loppet för treåringar i världen, Hambletonian och utsågs till årets treåring i USA

 

Jag köpte in Eye for Showtime på Elitauktionen 2017 och det var enligt mitt tycke en av de absoluta topphästarna på den auktionen. Det är en riktigt rejäl häst med en otrolig utstrålning, det lyser klass om henne.  Hon sköter träningen på bra sätt, vi har varit lite försiktiga med henne då hon vuxit väldigt mycket och det är några månader kvar till start, hoppas på att det kan vara dags i maj-juni om det flyter på som planerat.

 

Showtime säljes i 20 andelar, och kommer att administreras av Easy KB.
Pris per andel (1/20) 14000kr (ingen moms)

Vid köp av 20% (4 andelar) eller mer kostar varje andel 13000+moms. Gäller oavsett om de säljs till en eller om ni drar ihop några kompisar som köper en andel var.  Annars hör av er om pris vid köp av större andel.
(uppskattad driftskostnad ca 6-800:-/andel och månad i snitt, dras via autogiro, se www.easykb.se för mer info)  Paketpris för en andel i Eye For Showtime och Universe Broline: 13 000+5 000=18 000

För mer information om Showtime:
Tränare Oskar Svanberg 070-577 74 16, svanbergoskar@gmail.com, www.oskarsvanberg.se
www.easykb.se

 

[/ezcol_1half_end]