Stallet har både årets kusk och ryttare 2015

image

Det var kul att få utmärkelsen årets kusk igår på Mantorps gala.  Det är inte många gånger man kan slå Kim Eriksson, detta år vann vi 3 V75-lopp varav 2 finaler och tack vare det fick vi utmärkelsen.

Usain ligger såklart bakom det till största delen, och han gjorde även Sigvard Hyllsjö till årets uppfödare på Gotland, känns som bra konkurrens på ön så det var kul, lite extra roligt att utmärkelsen kom nu när Usain är inne i en träningsperiod och på så vis sprider han glädje till Sigge även nu.

Hans skötare Lina tillhör ju den högsta eliten i landet i monté, och det var välförtjänt som hon fick ta emot priset som årets montéryttare. Där har Åsa Svensson varit outstanding i många år, men kanske har det nu skett ett tronskifte.
image

Jag har det ju väldigt bra förspänt vad gäller personal. Lina håller ju toppklass inte bara i sadeln utan även som medarbetare.
Filip Lejon är ju också han extremt välmeriterad, så vi har en laguppställning som imponerar. Dessutom en gård med stora fina hagar där hästarna trivs fantastiskt bra, så vi har inget att skylla på om hästarna inte levererar.
Tyvärr går det ändå trögt att få in nya hästar. Men vi får fortsätta göra ett bra jobb med de vi har och hoppats att det vänder. Vi ligger bra till på intjänat med tanke på att vi bara har 14 hästar, men vi måste fylla på den biten om vi ska synas på V75 vilket varit vårt signum och det vi alltid siktar mot med alla hästar, det är i elitserien vi vill vara med.

Apropå Lina och Usain så finns en ganska rolig video med de två. Usain brukar leka ganska mycket till vardags, så att han skulle bete sig såhär var ingen överraskning, därav att Fille var redo med kameran. Tyvärr går det inte att få in Facebook-inlägget på den här sidan, men jag lägger in en länk så får vi hoppas att det funkar.
Usain showar: klicka här eller kopiera och klistra in texten nedan.
https://mobile.facebook.com/story.php?story_fbid=10153730778775073&id=756275072