Det börjar rulla på, onödig JAS-attack.

Hästarna har hållt sig friska nu äntligen, det har gått runt en förkylning i trakten som varit svår att bli av med.
Därmed har vi kunnat träna på och nu har vi kunnat starta.
Razina var väldigt positiv förra måndagen som tvåa, vi har hittat ett fel i munnen på henne och med det åtgärdat var hon betydligt mer harmonisk. 
Tack vare det får hon en chans till på söndag.  Bör vara än bättre då eftersom hon inte var så hårt jobbad inför comebacken.  Lång distans är dock ett litet frågetecken.

Kaiser gjorde en bra comeback på Åby i tisdags.  Fick lite trafikproblem i sista sväng men spurtade mkt bra.  Bör vara i bra form efter det loppet.
Flash däremot fungerade inte alls.  Vi fick ta över ledningen men han hängde kraftigt på vänstertöm och jag fick nästan dra stopp på honom till slut.
Vi tror oss ha identifierat problemet, i ryggen, och har gott hopp om att behandlingen ska göra nytta.  Han har betett sig lite så under lång tid, dock inte lika mycket, utan att vi hittat nåt fel på honom.  Är problemet löst tror jag vi har en ännu bättre häst, och han är redan riktigt bra.

Idag har vi tre till start på Eskilstuna, V64.  Alla tre har varit krassliga och formen är svårbedömd.
Nocturn fick spår 5 i volten i lopp 6.  Inte alls idealiskt, men hon klarade spår 4 på samma bana näst senast.  En riktigt fin häst som kännts väldigt bra i träningen.
Usain Henna fick spår 6 i samma lopp.  Öppnar han som senast är han rentav ett spetsbud.  Han kan dock lika gärna krångla och tappa från start.  Efter lite ändringar var han mycket fin senast.  Är han lika bra nu kan han sluta i främre träffen.
Zilver får en sista chans i loppet efter.  Tränar ruggigt bra, precis som förut.  Vi får se om han kan tävla lika bra nu, vore roligt om han tog chansen, är en väldigt fin häst, men återstår att se om viljan/kunnandet är lika starkt som träningspassen lovar.

Även söndag har vi hästar till start.  Tyvärr blev Brenna skrämd av lågt flygande JAS-plan i tisdags och slog omkull såpass att hon fått problem med balansen pga tryck på halskotpelaren.  Verkar redan mycket bättre, men vi får stå över nu av säkerhetsskäl.  Förhoppningsvis blir hon helt återställd, men är svårt att säga.  Känns väldigt tråkigt, Brenna är en underbar individ och vi hoppas på det bästa.
Enrique Henna är en spännande häst i kvalet. En talang som dock är mycket valpig, blir kul.
Ray of Moon gör debut, vet inte riktigt var hon står, men är en fin häst.  Vill köra ett snällt lopp då hon kan vara lite hetsig.  Får starta igång då jag inte vill vässa henne för hårt av nämnda skäl.
Även Razina startar som sagt.