Dubbel på Ö, Rex och flera fina lån lördag kväll

Nocturn tog en ganska bekväm seger på Örebrd.  Vred på 700 kvar, fick lite sent svar och fortsatte då i fjärdespår och kopplade greppet i sista sväng och vann ganska enkelt.
Skönt att det flöt nu efter allt krångel som varit.
Stiffmeister blev störd in i första sväng och felade.  Tappade en hel del, smög med och lät honom sträcka ut sista 200 och då flög han fram.  Han hade vunnit lätt utan störningen, men kommer vinna snart, känns riktigt bra!

Fick också köra 2 hästar åt Michael Henriksson som hade med sig 2 ston med dåliga programrader men som var väldigt väl förberedda. Fick offensiva order med båda och det fanns det täckning för. Amina Hornline slog tyvärr på en galopp i sista sväng med bra vinstchans, men Famna Käll var bara bäst efter att ha gått på 700 kvar från tredje ut, kom ner i andraspår och svarade ärligt in i mål.om

En bra kväll som kunde blivit ännu bättre.

På lördagkväll startar Rex, tyvärr lopp 10, och han ska räknas med chans efter de fantastiskt fina insatser han gjort. Det känns som han gör ett liknande insats den här gången, får hoppas att jag kan ge honom ett snällare lopp den här gången.

Kör dessutom flera riktigt fina lån. Ska bli väldigt kul, kan bli en toppenkväll till.