Flash på V86

Vi börjar få ordentlig snurr på stallet känns det som.  Jean vann ju i måndags, Usain gjorde ett topplopp i lördags men fick gå för länge i tredjespår.
Rex var lite för taggad, blev rädd av någon anledning, och brakade iväg i volten, så pass att vagnen välte och jag åkte ur.  Lyckades dock hålla kvar i tömmarna, och fick nytta av mina år som aktiv vattenskidåkare som tonåring.  Åkte med bakom på fötterna i ca hundra meter innan Rex lugnade sig och jag kunde hoppa på, snurra upp tömmarna och köra hem.  Skönt att det gick att lösa, inte roligt för hästen att komma lös med vagnen efter sig.  Lite mörbultad efter att lyckats väl som stuntman men mindre lyckat som tränare, lite pinsamt.  Men det är sånt som kan hända med orutinerade hästar.  Vi red in honom idag, helt utan problem, så får vi se om vi kan få mer harmoni och disciplin i honom med hjälp av skogsturer och dressyr.
Innan var han väldigt fin, blev därför stor favorit, och kommer nog få visa upp sitt kunnande på ett bättre sätt inom kort hoppas jag.

Flash kommer ut i ett tufft lopp på V86 idag.  Med ett lopp i kroppen är det nog tufft att vinna, annars har han kapacitet att matcha dessa hästar.  Han var ok i comebacken, är säkert bättre nu, men hur mycket bättre får vi se in på upploppet.  Från spår 9 hoppas jag kunna ge honom ett vilsamt lopp och ta dom till slut.