Flash tog 3:e raka, Aega i ännu en final och Kaiser på V75

Flash behövde inte förta sig för att ta tredje raka segern.  Från ledningen dansade han undan med det jag bad honom om.
Det fanns väldigt mycket sparat och vi har inte sett botten i honom än.  Att jag lät järnskorna vara kvar denna gång bekom honom inte alls, även om han känns mer effektiv barfota.
Flash, Kårarp i maj
Den växeln sparar vi tills på onsdag då vi kör barfota, om fin bana, när V86 gör ett gästspel i Lindesberg.  Vi har kollat upp honom efteråt och de 3 loppen har inte tagit något alls på honom, har bara joggat lätt efter segern och även det var till belåtenhet.
Betydligt tuffare motståndare som väntat denna gång då det är 50 000 i förstapris.  Finns lättare lopp för honom men jag valde det här för jag tycker att han behöver möta tuffare konkurrenter för att utvecklas.  Han har gått samtliga lopp i ledningen eller dödens och den här gången hoppas jag att han ska få gå bakifrån.    Tycker att han ska räknas även denna gång.

Hazel startar också på Lindes, senast satte hon inte en fot rätt från spår 5 i volten vilket var mycket synd för hon kändes fantastiskt fin.  Betydligt bättre spår nu med 1 på tillägg men står väldigt tufft inne i loppet, nöjd om hon gör ett bra lopp igen.

Aega startade i samma lopp som Hazel och gjorde det fantastiskt bra.  Fick ett fint lopp av Claes och spurtade som vanligt starkt och knep andraplatsen i diamantstoförsöket, viljan i den damen är obeskrivlig.
Aega Vg CS 20130619
Nu står vi inför det angenäma problemet att välja om hon ska ut på tillägg i diamantstofinalen eller gå ut i bronsfinalen.  Lite tråkigt är det att man lagt diamantstofinalen på fredagen, vi får se vilket vi väljer.  Bronsfinalen är det roligaste alternativet, men jag ska kolla igenom motståndet lite mer och bestämmer mig under söndagen på väg till Kalmar.
LeonasKaiser_111016-5300
Där startar Leonas Kaiser på V75.  Han gjorde det väldigt bra senast efter ett tufft lopp och möter liknande motstånd nu.  Den här gången hoppas jag kunna ge honom ett snällare lopp, köra mer på chans.  Han har fått ta det väldigt lugnt efter senaste loppet eftersom han tappat lite vikt på att han blivit hingstig.  I måndags fick han ett tuffare pass och kändes mycket bra, tror inte han känts bättre faktiskt.
Jag planerar att prova honom barfota denna gång i värmningen om banan blir riktigt bra.  Hans framhovar tål inte en sträv bana.  Oavsett blir det troligtvis en lättning i balansen, bör gynna honom då han slår sig mycket på framknäna.