Gunnars första vinst. Företagshästen ett nytt roligt koncept, Rodeo med Usain

image
Det var knallform på stallet i fredags.  Gunnar öppnade med en bekväm triumf och det är inte sista gången vi kliver in i vinnarcirkeln.
Han var över förväntan redan senast.  Nu har vi några småsaker ytterligare att förbättra till nästa gång.  Har blivit en riktigt bra kille det här.
Jean var sedan påväg till en väldigt fin andraplats i comebacken när han slog ihop i sista sväng, trampade sig och galopperade.  Samma öde drabbade Nocturn när jag styrde på och där var det segern som rök.  Tyvärr trampade hon sig ganska illa så det kan ta en stund innan hon kommer tillbaka,  Ser dock förvånansvärt bra ut idag.  Men båda visade i alla fall att de blir att räkna med framöver, vilket var väldgt roligt, Nocturn hade kanske annars varit aktuell för en avelskarriär, men det kändes nu som att hon gått framåt rejält.  Detsamma gäller Janne, hans framtid är dock tryggad hos Linda Larsson som skogsmulle, men som det kändes nu drar vi nog in några hundra till först, halsoperationen verkar onekligen ha gett resultat, blir nog mycket kul med dessa 3 under våren.

wpid-screenshot_2016-02-21-16-48-39.jpg

Tror att det här kan bli riktigt bra. Klurat länge på hur man ska nå nya hästägare och öka intresset för sporten. Konceptet bygger på att de som vill får prova på att uppleva att vara hästägare i en starthäst till ett fast all-inclusive pris och får marknadsföring/exponering till ett värde som överskrider den kostnaden.
En bra deal för att stimulera kunder till mig och sponsorer till Mantorp. Lyckas inte det så kanske vi i alla fall frälser några själar till att uppskatta sporten efter att de fått prova på att köra häst, ätit lite mat och fått gå på trav.
Fått bra hjälp av Tobias Josefsson så att det blir lite proffsigare än när jag klipper och klistrar…