Inför V75, Esset, Gunnar, Usain, Living Soul

V75-1 7MT Klöver Ess visade ju att han är väldigt snabb och effektiv när han slappnar av senast. Vann väldigt enkelt. 

Har tagit det bra och jag testade barfota idag (bilden) vilket fungerade fint.  Har lite chans om han slappnar av och kan sträcka ut ordentligt, spänner han sig lite blir vi nog utan pengar.

V75-4 7 Gunnar Magnificent var bra senast, jag var faktiskt sjuk och helt enkelt lite långsam i tanken varför vi blev av med ledningen. Lite missnöjd med att han inte var rappare så har vässat rejält i veckan. Faller det väl ut kommer han göra sitt bästa lopp på lördag, men det är så pass tufft emot att vi ändå ligger lite lågt. Barfota nu och är gynnad av det. 

V4-2 Usain Henna fick vara utanför V75 denna gång då loppet blev lite ihåligt trots 100 000 i förstapris. Inget fel på honom senast, han hade helt enkelt en av sina dagar då han är seg första varvet så som han varit så många ggr förut, bl.a vid V75-segern i våras. Han kom in med 80 i puls och det blev fel helt enkelt, tacksam att Erik körde av då.

Känns fin nu och kommer nog göra en standardinsats och då är han med därframme. Bra chans, barfota fram. 

V4-4 7 (ja, även han) Living Soul gör första starten för mig. 

Oerhört kapabel men skogstokig. Väldigt fin häst som inte skött sig så ofta men varit väldigt bra när han gjort det. Mycket bra chans om han sköter sig, men det är nog inte mer än 50% chans att han gör det.