Kalmar, Mantorp, fina hästar in och ut

Vi har flera fina chanser nu i veckan.
Bäst chans hade nog Brenna idag på Kalmar, men hon har fått slem i halsen, troligtvis beroende på det växlande vädret, och då har vi bara Aega kvar att försvara stallets färger i stoseriefinalen med 100 000 till vinnaren.
Aega verkar ok i träningen. Alltid tufft med tillägg, men jag tror hon är med och hugger om en topp 3 placering.  Räknar med en insats liknande senast.
Enrique hänger med till Kalmar och går premie där, passade bra då de flesta av hans delägare är från Gotland och det är smidigt för dom att åka dit.  Fin sprallig hingst, vi får hoppas han visar upp sig från sin bästa sida.

På måndag får Karin ett par fina chanser.
Damien vann hon med igen senast, får därför fortsätta köra. Han verkar ok efteråt och ska nog med på kupongen.
Mucho var ju fantastiskt fin sist. Borde ha bra chans igen, även om tuffa hästar kommer bakifrån.
Glorius premar samma dag.
Vi har bytt lite hästar.  Fått in ett par fina. Belle har leasats ut. Smilla är en häst beroende av bra tempo på loppen, något det inte blir så ofta i Sverige, plus att hon tjänat mycket pengar är i en tuff klass.
Jag rekommenderade därför att hon skulle säljas och tävla i Finland, tror hon passar bättre där. Hoppas det slår väl ut. 
I stället har vi fått in några fina yngre förmågor.  Känns bra att förnya, det är nödvändigt om vi ska hålla en bra nivå.