Kanonrace av Brake igen 

Ruggigt bra lopp av Braken igen.
Kände mig segerviss fram tills varvningen då jag såg hur dåligt innerspåret var redan då, var nästan givet att nån i andraspår skulle ta oss, började slira redan då, andraspåret var fint. 

Unik på många vis, sugen som bara den på att tävla, när jag tar i högertömmen i starten har man nått ”point of no return” , äntligen nu jäklar ska det springas, bara brakar till, känns som det tar 40m innan framhovarna nuddar marken.

Stretade emot ruggigt bra, Tesio i den författningen kan vi kanske inte slå, men på en jämn bana hade han iaf varit tvåa. Stor tapperhetsmedalj till honom idag med!  Han ger allt, känns som att vi äntligen förstår varandra också, sköning som bara blir bättre och bättre. 

Varit dålig på att skriva på hemsidan om Brake och Tiller. Ska försöka vända det, blir lite krångligt när det är flera ställen. Hade intrycket av att de flesta följde via Facebookgruppen, https://www.facebook.com/rikstravetost/,  trodde även de utan Facebook kunde det, men det funkar inte riktigt som en vänlig själ mailat mig om. Tyvärr har jag inte fått någon hjälp att sprida info i fler forum men det är mitt ansvar och när den hjälpen uteblev borde jag styrt upp det bättre, jag ber om ursäkt för det. Har helt enkelt haft fullt upp med allt annat i företaget. Borde ha hyrt in den tjänsten. 

Här uppdateringen innan vi åkte:

Det där med att hålla honom på den här planeten gick ju vägen i alla fall. 

Efterfrågats info om Tiller, nu är klockan 2 och jag måste lägga mig, men drar en snabbversion av det som orsakat klart mest gråa hår/flint under varen:  Hon verkar ha haft allergiska problem, fått medicin och tränar nu bra utan att glänsa. Planen är att starta 2ggr i juni. Får dock inte henne att ta åt sig träningen riktigt som jag vill.