Mantorp 5/7

Vi har 3 intressanta hästar till start på torsdagens lunchtrav.
Mucho Athletics tycker jag har bäst vinstchans i V4-4. Han har dragit innerspår igen och jag tror vi har skaplig chans att hålla ledningen, om inte har han gått väldigt bra bakifrån. Det är 35 000 i förstapris och detta är tveklöst det tuffaste motstånd han stött på, men jag tycker att han fortsätter utvecklas i träningen och är inte helt borta. Är kanske inte förstahäst i loppet men tar man med 3-4 st tycker jag att han ska med.

I avdelningen innan har vi Leonas Smilla och King of Kings till start, Smilla står start och har lopp i kroppen varför jag tror att det kan bli svårt för kungen att plocka 20m på henne.
Jag kör King of Kings som gör comeback. Han var ok i kvalet men var inte riktigt färdig. Känslan är att han behöver lopp i kroppen innan han är segeraktuell. Målsättningen är att han ska få ett bra lopp i kroppen och gå framåt med det, placeringen är mindre viktig denna gång, vi hoppas att vi har många starter kvar i vår hittills bästa häst.

Leonas Smilla har fått spår 7 vilket bör kunna bli bra, dock lätt att hamna på vingel därifrån. Smilla fungerade inte på Lindes senast och jag tror och hoppas att det berodde på banan. Hon fick i alla fall ett lopp i kroppen och verkar ok i träningen efteråt utan att det lyser form om henne. Med bra resa är det inte omöjligt att hon dyker upp i striden bland de 3 främsta.
Blir ordinarie balans på alla 3: Skor på Mucho, Smilla och Kungen barfota om banan är fin.