Mest positivt på Vaggeryd.

Det blev en lite blandad dag.
Usain Henna kändes som att han var på väg att strida om segern när han blev överkörd 5-600 kvar (ja, igen! ).  Mycket tråkigt, inte bara en första eller andraplats som rök utan troligtvis poäng till en V75 start.  Riktigt vass var han iaf i det läget.

Nocturn spurtade vasst över upploppet som fyra.  Som väntat var hon inte toppad, men tar hon loppet rätt blir det bra till diamantstoet på Mp som planerat.
Kaiser var det samma visa med. Han var precis så bra som jag trodde på förhand, vilket räckte till en andraplats.  Precis som Nocturn fattades lite tempo men han gick bra ändå in i mål.

Utanför V 64 gjorde Espoir ett ok race, men inte mer.  Inte lika fin som förra veckan.  Kändes öm i tassarna.  Funderade på att slå på sulor efter värmningen, tror jag skulle gjort just det.  Vi får se om det var det eller något annat som störde henne.
Huvudsaken var iaf att det verkar som hjärtat var som det skulle.  Hon kändes trött i början av upploppet, men verkar även ha hjärtat på rätta stället då hon gick in i mål ändå.

Ray öppnade bra, fick ledningen och kändes mycket bra men vek oförklarligt mer sig redan 600 kvar utan att vara direkt trött efteråt.
Hon är väldigt brunstig hela tiden, på ett lite märkligt sätt.  Hoppas verkligen att vi hittar något som felar henne där, för det känns som en rejäl häst fysiskt.  Hon är riktigt läcker, vore tråkigt att få sluta i förtid.

Mycket som händer hela tiden när 5 hästar startar och värmer om varandra hela dagen. Men det flöt fantastiskt smidigt.
Men så har jag bra folk i stallet också. Är väldigt lyckligt lottad som har fått in Lina på heltid. Jakob Smith som både jobbar extra och lägger en del fritid i stallet är guld värd.
Även Anna fick ledigt från mammaledigheten för att sela och då brukar det flyta.
Även Emma Johansson hjälper till när det behövs och hon är väldigt välmeriterad och kan få proffslicens när hon önskar.
Med sådana resurser är jobbet mycket lättare och byn kan känna sig trygg med att hästarna blir väl omhändertagna.