Känt mig lite ur form som kusk ett tag och avstått lite styrningar. Fått tillbaka suget och känt mig i form igen nu, och vad kul det här jobbet är! Mucho är en sån där härlig häst som man bara älskar, samma mentalitet som min hund ungefär, och nu har han dessutom blivit bra också! Riktigt stimulerande att han är så tuff nu, var en vekling i både ben och psyke för ett halvår sen, det är sånt här som gör tränarlivet härligt.

Mucho fick öppna ganska tufft för att få ledningen och fick en tryckare till efter att ha öppnat första 500 på 15. Tanken innan loppet var faktiskt att släppa till Claes S som tryckte, men Mucho kändes så fin att jag valde att svara. Sedan fick vi dämpa lite grann och Mucho klev undan utan att pressas nämnvärt via 12 sista 500 på segertiden 16,4. Fortsätter han utvecklas så här kan vi få riktigt roligt i höst.

Robban som äger hästen är också väldigt tacksam att ha som kund. Kul att hans enorma tålamod med hästen skänker honom glädje nu, och även då de 35 000 kr som var i förstapris idag, förutom glädjen att hästen är bra är ju pengarna rätt kul att få också.
För övrigt måste jag säga att jag egentligen bara har bra kunder, tycker att det verkar som det är bra folk som vill ha häst hos mig, och det är tacksamt. Det är faktiskt dubbelt så roligt när man gläds å ägarens vägnar också jämfört med om man äger hästen själv. Vi är ju faktiskt lite i underhållningsbranschen, och när hästägarna får ut mycket av sitt hästägande känns det som att man är inne på rätt spår och gör sitt jobb.

Kategorier: Stallsnack