Nocturn, Gunnar och Esset på Eskils

Det är V64 på Eskilstuna och vi lastar 3 pållar.  Det är lite oklar form på dom då vi fick lite problem med slem i halsen för ett par veckor sedan, även om det gick över på ett par dagar. Mest känsla har jag för Nocturn Broline.

Först ut Gunnar Magnificent i lopp 7, V64-3.  Vi har begåvats med spår 1 vilket passar bra.
Han fick lite täta starter vilket han inte tog så bra då han tappade vikt och han har fått ta det lite lugnare.  Har tränat bra sista tiden, dock ingen toppform.  Provade barfota i torsdags och det kändes bra.  Blir den balansen och jänkarvagn om han gillar den i värmningen.
Dock väldigt bra motstånd och då vi bara är 3 på start kommer tilläggshästarna in gratis i matchen vilket gör att jag ligger lite lågt.  Dock inte omöjlig .

Nocturn var väldigt fin vid segern. 
image

Hade vi kunnat starta direkt på det loppet hade hon varit ett riktigt skrik här, men kan inte kalla henne en klar nu då formen nog inte är på absolut topp.  Dock verkar den fullt bra av jobben att döma och jag kommer prova henne barfota idag, och även jänkarvagn.  Klart streckvärd, 7% just nu, då jag inte kan se vad det är som gör favoriten till en bättre häst, den står i 34% just nu.

M.T. Klöver Ess har inte fungerat fullt ut efter sina 2 raka.  Tränar helt ok utan att glänsa.  Tanken från början var att köra barfota idag men jag är tveksam just nu, kan ändras efter värmningen.  Han känns inte riktigt så smidig som jag väntat mig.  Favorit av tipsen att döma, men 1640a tror jag inte är hans bästa gren när han inte är så smidig, så jag rekommenderar att kolla noga på värmningen, en omotiverad favorit just nu skulle jag säga.