Ok insats på V75, vi provar direkt igen, Kaiser V64 måndag

wpid-IMG_4530242613201.jpeg

Kaiser vid seger i V75-final. Foto: Strömsten

 

 

 

 

 

 

Kaiser kommer ut ikväll, måndag, i V64 1.  Tror han får svårt att hinna ikapp Mr Pellegrino över kort distans och vi inriktar oss främst på att han ska få en formboost av ett kortlopp.  I övrigt tycker jag inte det finns hästar som han inte kan slå, och om Lord Rocket rusar på och Mr Pellegrino får dödens kan det bli bra.

Usain fick svara anfall redan varvet kvar och sedan gå en speed på bortre lång för att komma ner i andraspår och det blev helt enkelt för tufft.  Han höll bra till femteplatsen men om han varit i samma form som när han varit som bäst så hade han åtminstone varit tvåa.
Vi chansar på att formen blir bättre med täta starter, misstänker att jag varit lite för försiktig med träningen mellan starterna nu när det nästan var 3 veckor emellan.  Örjan i vagnen från spår 4 bakom bilen blir klart intressant.  Sigge, som äger Usain, ville att jag skulle köra själv, men en magkänsla i kombination med att jag inte kände mig i toppform gör att jag valde den här vägen.  Blir intressant, inte alls lika hårt emot nu, kan bli barfota om toppfin bana.