Sista rapporten om våra 3 på lördag, Rex och Elaine på valla.

Vi har 2 till start på solvalla i lopp 2 idag, Rex som jag kör och Elaine får Fille chansen bakom igen.
Rex vinglade till bakom bilen då han är lite rädd för vingen och det får ses som ett olycksfall. Kändes fin och anmälde därför direkt.  Spår 12 nu och han får förhoppningsvis bra ryggar under slutvarvet och då kan han dyka upp långt fram igen.  Tufft emot men det har det varit de senaste starterna, han är själv riktigt bra.
Elaine har även hon oflyt i lottningen med spår 7 bakom bilen.
Hon hade trampat på en sten senast och trampade igenom med galopp som följd.  Stengallan är åtgärdad och hon får dessutom genomtrampningsskydd för säkerhetsskull.  Allt verkar med andra ord bra och tror hon kan tjäna fina pengar med klaff på loppet.  Behöver nog loppet för att vara aktuell för seger.

Allt positivt med hästarna inför lördagen.  Känns som Nocturn framförallt Janne går framåt rejält med loppet i sig.  Janne har varit grym i veckan, mycket spännande.  Men det är ett rejält kliv han tar, uppanmäld och från lunchtrav till V75
Inga ändringar på Nocturn, Janne blir det barfota och jänkarvagn om det fungerar i värmningen.  Skickar ut sms om det till mina hästägare innan spelstopp, borde jag hinna.
Usain verkar allt väl med och jag tror på en lika bra insats igen.
Risk för att han behöver tåskor bak men jag tror inte det är negativt.
Även han har varit bra i uppladdningen, ungefär som inför finalen senast.