Sami på V75 igen, Olympiatravsdagen

Som jag sa efter förra starten (bilden) var jag nöjd med Sami och hoppas kunna låta ägarna få uppleva att vinna denna omgång som jag tycker är lite extra med den stämning som Åbytravet bjöd på förra året, att vinna då var fantastiskt. Hoppas på samma stämning i år igen, men framför allt samma resultat.

Detser dock svårare ut nu eftersom vi fick ett svårt spår, 7 bakom bilen, och detta lopp blev fantastiskt jämnt och bra. Det krävdes en bit över 1600 poäng för att överhuvudtaget få delta, det säger en del.  Sami har i alla fall tränat grymt bra i veckan. Måndagsjobbet var nog det bästa han visat så jag åker ändå med gott hopp om att vinna, även om det ser väldigt svårt ut. Men helt klart en spännande häst, han har inte varit trött i mål än så än har vi inte sett botten i honom.  Ska vi vinna får vi nog ge allt denna gång skulle jag tro. Vad gäller utrustning så är det inga ändringar planerade, barfota runt om. 

Usain vinner Olympiastayern 2016

Toppstammade Cassius Ima imponerar i träningen.  Nu är det klart att han ska bli andelshäst här sen en vecka tillbaka och det har redan varit ganska stort intresse, flera nya ägare som hört av sig, kul! 
Länk till annonsen på Easy KB: http://www.easykb.se/index.php?_=0512332111&Pa=339#

Klicka här för att komma till annonsen här på hemsidan, med presentation och video.