Det börjar röra på sig i stallet.
Vi är inne i en generationsväxling och våra bra hästar har tjänat sina pengar och gått vidare till andra uppgifter. Nocturn Broline är dräktig med Maharajah, väldigt kul. Usain är hemma hos sin ägare efter vila, gjort ett par starter och tittar nu på alternativ för framtiden, en tanke på Frankrike ligger nära till hands, återstår att se när det blir.
Vi har mest ostartade nu och det är spännande.
På bilden Catwalk Ima som laddar för kval ikväll.
Dooley’s U.N.G. är ett nyförvärv och gör strax efter det debut.
Fin häst, tror han är bland de 3 om han klarar spåret. Stor rackare som kan bli bra om han tar åt sig loppen bra.
På onsdag gör Camana debut, väldigt fin häst som nu i början först och främst ska få rutin, kommer bli bra tror jag. Gått 19,5 i provlopp och avslutade då under 12 sista 300. Behöver nog lite lopp tror jag. Tanken är att rutinen ska finnas när hon är mogen större uppgifter.
Mae startar oxå på onsdag, hade nog varit sämst tvåa utan g i spetsstriden senast. Bra häst som är sin egen största motståndare, slappnar hon av är hon bra, men spänner sig oftast och är då 20m sämre. Behöver lära sig i loppen.
Sen har vi 3st som tjänat runt 200′
Gunnar gör det bra mest hela tiden, utvecklats under vintern.
Sami har fått semester i 2 månader och ska tränas upp nu, fått dålig kontinuitet och vi provar den vägen.
Avec Wine köptes på internetauktion av hästägare. Tyvärr ganska mycket att jobba med där. Vi provar att sätta honom på dressyrläger för att stärka upp den underutvecklade ryggmuskulaturen och se om han kan slappna av lite då han är väldigt het.

Film på Catwalks uppvaknande:

https://photos.app.goo.gl/xJpAV3B6cBSooswj2

Kategorier: Stallsnack