Stallform, bra känsla inför Harpers

image

Laddade upp i morse med att kolla reprisen av Usains senaste besök på Solvalla.  Ger en skön känsla i kroppen.

Som jag skrev i förra inlägget känns det bra inför Harpers.  Kraftig nederbörd gör att jag känner mig tveksam till barfota.  Blir banan mest sträv missgynnas vi, om den blir tung tror jag vi har perfekta skor för det, och jag tror det skulle missgynna de flesta mer än oss.  Det läggs stora resurser den här helgen, så det kan mycket väl ändå bli fin bana.  Beslut om skor eller inte tas alltså något lopp innan.

Jag åker med en bra känsla i kroppen, jag tror vi kan vinna loppet på flera sätt,  men vi kan lika gärna bli utan pengar, väldigt stimulerande.

Nocturn och Eponine var väldigt fina i torsdags.  Nocturn fick ett snällt lopp och spurtade oerhört fort när luckan kom och hann sånär fram, målfoto.  Surt att de körde i halvspår i sista sväng så jag tappade en längd där, annars hinner vi dit.  Väldigt viktigt att hon fungerade fullt ut, en liten seger får man ändå säga att det är att det äntligen verkar ha lossnat för både Kaiser och Nocturn som det krånglat alldeles för mycket med sen de började förra året så lovande.

Eponine fick rygg ledaren och klättrade på dennes rygg in i mål.  Skönt då hon oförklarligt tappat orken senaste loppen, kurvtekniken är inte perfekt än men hon blir bättre och bättre.