Starter Mp Söndag 17/2, V65

3 till start på söndag. Det är en intressant dag med årsdebut för Jean Valjean och Aega Band.

Jean, som startar i lopp 1, var väldigt opolerad som treåring, växlade mellan att skena och vara hopplöst trög även om det kändes att det skulle finnastkapacitet när han fokuserade på rätt saker. . 
Nu har vi kunnat träna som vi vill i år och han har tagit stora kliv framåt.  Vi körde 20/1900 (fortsatte 300m e mål) i måndags på ett mycket bra sätt.  Visar han samma inställning på söndag har han bra chans.  Han är dock väldigt trög i ryggar så hamnar vi långt bak kan vi få problem. 

Aega Band startar i DD-1, hon gör årsdebut och går med skor, räknar med att hon är lite seg och behöver loppet. Hon håller dock hög klass och jag blir inte förvånad om hon dyker upp på målfotot, det troligaste är dock att hon får stå tillbaka mot ett par lite formstarkare konkurrenter.

Damien startar i DD-2 och han är svårbedömd. Var sjuk näst senast, kändes kanon senast men tröttnade in på upploppet, hade nog inte återhämtat sig riktigt.  Svårbedömd, har kunnande att dyka upp därframme, men har ännu en gång bakspår vilket missgynnar honom.