Torskintervju e V75, Stiffmeister och Spotlight på söndag

Intervjun med mig efter Usains lopp i lördags lades ut på atg play.  Lite kul, även om jag behärskade mig mycket mer än jag trodde då jag var riktigt arg.  Är dock som jag säger i intervjun, går aldrig att gnälla på kuskar som vill vinna.
http://www.atgplay.se/video/20150418-torskintervjumedoskarsvanberg

Boxkamraterna Stiffmeister och Spotlight möter varandra i lopp 1 på Vaggeryd.  Fördel Stiffmeister som fick bättre läge, 3, samt verkar mer färdig än grannen spotlight som dessutom fick spår 9 igen.

Stiffmeister fick ju inte riktigt chansen senast utan blev störd till galopp tidigt.  Kändes som han faktiskt kunnat vinna trots den stora markförlusten om han haft lite flyt på vägen.  Nu var det ganska billigt motstånd och ser tuffare ut på söndag, men han har inlett väldigt lovande och bör återigen räknas.

Spotlight skötte sig bra senast från samma spår i volten men det är såklart tråkigt att han återigen får ett snävt spår utan rygg, känns som han behöver bättre spår.
Hursomhelst såg han fin ut som fast senast men fattade inte riktigt vad han skulle göra när luckan äntligen kom.  Vi får hoppas att Fille får iväg honom igen och sen tror jag han behöver några race innan han förstår vad det handlar om, vi vill inte pressa honom då det är en mycket trevlig häst men det känns att han kan bli lite vass.
Han blir dock bara bättre tycker jag, har dessutom tagit första loppet på bästa sätt då han inte känts bättre.  Ser riktigt spänstig ut, blir spännande.