Universe Broline

Classic Photo-Starlight(2,1miljoner 11,8) e. Spotlite Lobell

Classic Photo är aktuell som far till årets vinnare av Elitloppet och Olympiatravet Ringostar Treb. I Sverige har vi också Mosaique Face och det är en bevisat bra hingst som fått Avkommebedömningen God Förärvning avelsvärderingsnämnden redan innan Ringostar intog Sverige.

Modern Starlight tjänade över 2 miljoner och vann 15 lopp.
Som treåring vann hon 5 lopp och var tvåa i den största löpningen för ston:Oaks. Tillhörde årgångstoppen även som fyraåring.

Hon har lämnat bra i aveln såhär långt, samtliga avkommor har kommit till start och 3 har tjänat över 400 000 med Lazer Broline som närmar sig miljonen intjänat. Spotlite Lobell har som morfar lämnat 43 miljonärer…

Universe är en lätt typ vilket Broline tycker känns väldigt spännande då de tidigare avkommorna varit lite för grova i typen. Det gör såklart att hon känns extra spännande.
Klicka här för att se Universe i bakvarv

Klicka här för att se Universe i slowmotion på rakbanan

Det som gjorde att jag föll för henne är, förutom bra vinklar, hennes utstrålning, hon är inte så stor, men det lyser klass och självförtroende om henne.
Privat är hon en väldigt trevlig häst som dock har lite bestämda åsikter emellanåt, en stark personlighet. Att köra är hon den finaste hästen i stallet inkluderat de äldre hästarna, rör sig fantastiskt fint och lyder minsta kommando.
Tränar bra och det är en häst jag tror mycket på. Skulle hon säljas till annan tränare vill jag ha dubbelt så mycket för henne.

Universe säljes i 20 andelar, och kommer att administreras av Easy KB.
Pris per andel (1/20) 6000kr+moms 1500kr som återfås av Easy KB

Vid köp av 20% (4 andelar) eller mer kostar varje andel 5000+moms. Gäller oavsett om de säljs till en eller om ni drar ihop några kompisar som köper en andel var. Annars hör av er om pris vid köp av större andel.
(uppskattad driftskostnad ca 5-700:-/andel och månad i snitt, dras via autogiro, se www.easykb.se för mer info)

För mer information om Universe:
Tränare Oskar Svanberg 070-577 74 16, svanbergoskar@gmail.com, stall-oskar-svanberg-db61.ingress-earth.ewp.live
www.easykb.se

Kategorier: Stallsnack