Usain bara krossar och vinner brons på 12,7 2640, viktigt med dialog ägare-tränaresamt Mp mån

Lite tom. Efter att det har ringts, smsats, skickats mail, meddelanden på messenger, diverse travsajter med forum och i princip alla haussar Usse hela veckan så var det givetvis stor glädje efter mål. Men sen skulle nästa häst ut och så blev det bara mest tomt efter all uppståndelse och favorittryck på vägen hem, trycket besvärade mig inte alls, var nog ännu lugnare än vanligt, men klart att lite spänningar släppte.
Nu fick jag dock se sändningen av V75-direkt, och då sjönk det in. Rysningar av att se krigaren ge allt.
ATG:s slogan, ”för att hästar ger allt”, är anledningen att jag håller på. Förutom kanske mina barn och min fru, finns det nog ingen som kämpar så helhjärtat för en. Gäller flera hästar, men Usain är en som personifierar det. Jag blir rörd när jag ser såna krigare, får rysningar över hela kroppen. Djur som ger allt för sina människor är på något sätt så otroligt vackert.
http://

V75-6 vinns av Usain Henna och Oskar Svanberg! #v75direkt

Ett foto publicerat av V75direkt (@v75direkt)

Sigge Hyllsjö är ägaren som gett mig förtroendet. Går inte att beskriva hur tacksamt det är att få ha såna hästar i stallet. Även om vi haft skilda åsikter om hur han ska köras är det alltid en bra dialog, dialogen mellan tränare och ägare är underskattad. Finns ju faktiskt ingen mening med att ha häst i träning om det inte är roligt för ägaren, och då är det viktigt att det kommer fram. Tycker vi funnit ett bra samspel både vad gäller matchning och taktik, alla är med i matchen.

Gunnar startar i lopp 2 på mantorp måndag. Gjorde en ok debut i väntat trög stil. Stenhård bana då, och blev öm i hovarna, sulor nu och dessutom rycktussar. Kommer ta tid att förstå sig på tävling, men tror han är någon sekund bättre med de ändringarna och lopp i sig.
Chansvärdering: 15%
Eponine, lopp 11 var sjuk senast. Väldigt snärtig nu igen. Fin häst som möter tuffa konkurrenter. Tror Wind Knight vinner om felfri och kusken kör, kan under 15.
Chansvärdering 5%, skaplig platschans