Senaste om Usain inför V7, fin bild i Östgöta Correspondenten, & Flash på DD söndag.

Sitter hemma och laddar inför en intressant helg. Drömmer lite om att göra som senast med Usain då vi Kronwallade dom. För er som inte vet vad det innebär att bli ”Kronwalled” så är här en målande bild med ytterst informativ text direkt ur ordboken:
image
Förutsättningar finns för ett liknande scenario, dock krävs det kanske ytterligare lite av hästen denna gång, tycker de bästa emot förra gången var nog så bra som denna, men är ett jämnare fält då det som vanligt inte finns annat än bra hästar med på V75, och detta klass 1-försök är riktigt bra.
Jag har respekt för många, men chansen finns för Kronwallning, antingen om det blir överpace, eller om Usain går med på att ta i redan från början denna gång till skillnad från sist och får en bra position där vi själva kan trycka upp tempot eller får bra slagläge.

Tryckte till lite extra i 3 intervaller under torsdagen för att få honom lite mer på tårna.
Tycker han känns mer laddad än inför senast, men inte riktigt lika smidig. Men på det stora hela är jag nöjd, och ser verkligen fram mot racet.
Ser det som en bra chans, men vi kan lika gärna bli utan pengar, öppet och roligt lopp.

image

Även Flash startar denna helg, men i Kalmar på söndag.
Var besviken på honom senast även om han fick ett tufft lopp och kämpade in i mål, som vanligt, men jag tror att jag varit lite för snäll mot honom i träningen med tanke på att det då var lite längre mellan starterna. I alla fall för att tåla ett sånt upplägg över full väg.
Nu är det 1640a vilket jag tycker är hans bästa gren.
Hoppas formen är något vassare nu, känns så i jobben, och tycker han är en av de som räknas.
Tränade lite annorlunda denna gång och tror på gott utfall.

Vill även varna för Pericle Bi i samma lopp som jag mötte senast då han höll bra trots tufft upplägg, han har gått bäst med smygare på sistone efter att ha blivit lite knäckt, och med spår 9 och nyvunnet hjältemod kan han bli farlig.