Usain i V7- final. Rex & Stiff på Mp

Lördag, V75- 2, spår 3. Usain var sådär fantastiskt långsam från start i fredags som bara en häst med smeknamnet skalman kan vara.  Han gjorde det sedan bra, fick gå först i tredjespår och avslutade 11,5 sista 900,  vilket räckte till en tredjeplats.  Gjorde det väldigt bra utan att det var något riktigt drag i honom.
Upplägget var ju att han skulle vara på topp på lördag och veckans jobb tyder på att upplägget håller.
De sista intervallerna idag, torsdag, var riktigt rappa och känslan är att vi har en mer laddad kille från start till mål på lördag.
Tanken är att köra barfota utan boots denna gång.  Han har alltid varit rullig tidigare men har utvecklats och nu tror jag han är mogen att gå helt ren.

Mantorp måndag
Lopp 3, spår 7 2140a. Rex kommer ut i ett stenhårt gäng. Han tog det tuffa loppet senast bra som det verkar och gör säkert ett bra lopp igen. Lika uselt läge denna gång, tar det lugnt från start så får vi se sen.
För övrigt finns 15% kvar om någon skulle vara intresserad, inte fel att vara delägare känner jag annars.

Lopp 4, spår 5 2140v. Stiffmeister Lini gör debut. Talangfull häst som krånglat till det mycket för sig som hingst, inte haft några större problem, men lagt energi på fel saker och fått diverse småbekymmer som följd.
Nu som valack är han betydligt mer fokuserad och, peppar peppar, mindre benägen att strula till det för sig.
Var fin i en vass avslutning i ett provlopp i lördags. Valde att ta ut honom direkt även om det bara var 25 han gick. Han är ordentligt tränad sen tidigare, alltid varit stark i jobben, men inte något vässad och kan mycket väl behöva loppet.