V4 måndag. Nocturn, Esset och Gunnar

Tyvärr har vi fortfarande lunchtrav, helt ok pengar att köra om, men jag ifrågasätter starkt vilka vi riktar oss mot.  Kan inte vara många som inte är arbetslösa som kan följa loppen mellan 1220-1340.  Vilka är det egentligen som sitter och spelar mitt på dagen?  Det har jag alltid undrat.  I och för sig är det kanske lättare för många att slå en kik på ett travlopp på eftermiddagen än på kvällen då familjen pockar på uppmärksamheten.
Visserligen bra siffror på spelet, men jag undrar om vi inte skulle få närmast samma omsättning om folk sparade pengarna på lunchen och la dom på kvällen istället.

Nåväl, smidigt för min del då det blir mer av en vanlig arbetsdag, 3km hem till gården och hinner till och med få lite gjort efter tävlingarna.
Tyvärr inte ett enda bra spår på 3 hästar.
Först ut är Nocturn Broline i V4-2. Tyvärr har hon dragit spår 7 bakom bilen.  Hon är rask ut, så vi får se hur vi gör från start.

image

Hon var väldigt bra senast, hade vunnit utan galoppen i samband med att vi skulle attackera i sista sväng, det var segern som rök då.  Det var absolut toppform, men hon trampade sig då och fick stå över lite, så formen är lite mer osäker.  Kan skrälla.

M.T. Klöver Ess har spår 8 i volten i V4-3.

image

Kommer med 2 raka triumfer då han vunnit med krafter kvar.  Fungerade inte på en knepig bana senast, gick igenom honom dagen efter utan att hitta några fel, men vann ändå lätt.  Flyter det för honom imorgon tycker jag han är förstahästen i loppet även om han går upp i klass, är han som senast blir det lite svårare.  Lövgren har en skjutare på tillägg som blir svår om han travar, men den gångarten brukar han undvika.

Sen är det Gunnar som får avsluta V4 från just spår 4 i volten.  Tror vi har bra chans att klara spåret, men Diamanti Bob släpper nog inte ifrån sig ledningen.  Även här en vass häst på tillägg.

image

Även han tog segern senast bra, men visar ingen toppform. Rekommenderar att titta noga på värmningen för er som ska spela.
Blir tight att hinna skicka ut sms med info efter värmningarna, men jag ska försöka.