V75 på Kalmar, Flash och Elle Joli. Kaiser, Jean och Eponine på Mp

V75-4, Flash Oak , spår 2 1640a.Slirade i starten senast, tog i lite för mycket, och sedan var det loppet kört.  Annars har han hållt sig lugnare från start sista tiden och då kan han också öppna ganska bra.
Nu har vi lottats till spår 2 bakom bilen.  Vi får hålla i lite mer första biten, han har varit lugn och fin i veckan och trivs dessutom ypperligt på just Kalmar.  Nu när jag tänker på det gör jag det också rent allmänt, dessutom har vi 2 V75-segrar där, så vi har lite som talar för oss.
Det är ett jämnt lopp och jag tycker vi kan vinna om vi får en bra resa.  Jag tycker det går åt några streck i loppet, och han är en av de man måste ta med.

Jag har dessutom förmånen att få köra Elle Joli i loppet efter.
Det är en riktigt fin häst som har kvalitéer för att kunna vinna på V75.
Hon har varit lite trög och omogen, förstår inte vad hon ska göra, men senast var hon kraftigt förbättrad med helstängt.  Tyvärr blev hon överkörd då.
Även där ett öppet lopp och tar man med några stycken så är hon ett roligt skrällbud.   Just stolopp skräller det ju ofta i.

Stallet är bra i ordning och vi har ytterligare 3 till start på måndag, lunch hemma på Mantorp.
V4-3 Leonas Kaiser, spår 4 2140a.
Är mycket nöjd med hans comeback efter kastration, han låg längre fram än jag förväntade mig och bör vara ännu bättre på måndag.  Än så länge har han hållt sig lugnare efter kastration och vi får hoppas att det håller i sig.  Med tanke på hans tidigare beteende så tar jag det ganska lugnt från start.  Flera bra i loppet, men jag tycker han ska räknas med bra chans.
V4-4 Jean Valjean, spår 3 2140v.  Vann lätt senast, även han oväntat bra, brukar vara väldigt trög efter frånvaro.  Är bästa hästen i loppet och visat allt väl efter senast.  Bra chans.
Lopp 7 Eponine Thenardier, spår 7 2140a.  Gjorde första starten för mig senast och visade sig vara lika fin som jag hoppats.  Brås på sin syster Cosette Pontmercy som hon är lik både psykiskt och fysiskt.  Kan bli riktigt bra.
Trist spår och jag vill inte trycka av henne redan nu, finns stor risk att hon blir hetsig.
Nu blir jag lite tjatig eftersom jag tror på chans även med henne, men med lite klaff så tror jag hon är med i striden.

Kör även Loke Revenue och Adonis boko, men där har jag inte koll på dagsformen.