V75,  Silver på Eskilstuna 

Usain har fått en lite annorlunda uppladdning inför det här silverförsöket, avelsvärdering i torsdags,  vilket gick bra.  Han skötte sig ypperligt och var ovanligt laddad den här dagen. Får hoppas det är ett gott tecken,  de ville fotografera honom på innerplan vilket inte var aktuellt,  är nog första gången han varit så på tårna.


Eftersom de ville ha oss där hela dagen fick han gå sista jobbet på Eskilstuna.  Blev lite svårbedömd då banan var ganska tung.  Allt ok iaf. 
Som upplägget varit känner jag att han borde stå för årets bästa insats idag nu när han tog senaste loppet väldigt bra och det nu är två veckor emellan.  Senast var det 4 veckor och därför var den tredjeplatsen då precis så bra som väntat.

Det är alltid roligt när hästägare kommer på besök.  Daniel Andersson är en som gärna kommer och hälsar på sin delägda Reducto Broline och i fredags tog han med sig sin syster som också äger en liten del. Jonna Andersson kan inte bara skryta med att vara delägare i en fin häst,  tillsammans med LFC är SM-guldet redan säkrat.  I eftermiddag spelar de sista matchen och hyllas som sig bör i Linköping.