I måndags fick vi en son, och Ylva ett efterlängtat syskon.
En elitbebis.
Tog sig ut 3 veckor tidigt, och dessutom väldigt fort, troligtvis världsrekord.  Fick en spruta och tog det som en man utan att ens titta på sköterskan.
Gick sedan igenom läkarundersökningen helt utan anmärkning.
Läkaren ville inte säga för mkt av hänsyn till andra föräldrar, men mellan raderna förstod jag att han aldrig sett en så fulländad bebis i sin karriär.
Imorgon ska vi börja spela fotboll.

Både Anna och Olle mår alldeles utmärkt.

På måndag blir det passande nog lite ”babyrace”, Linda de la Copa som är ett riktigt fint sto ska gå sitt premielopp.

Sedan ser det ut som Damien har en skaplig chans att ta sig och Anders till final i Amatör-SM.  Bra läge och får han ledningen är han väldigt effektiv där, om inte det knäckarlopp han fick satt sig på psyket, men det tror jag inte.

Ballerina har fått spår 4 på tilläggi lopp 6.  Hon är inte så lätt i volten så vi får försöka ta oss iväg i första hand.  Senast dummade hon sig och bröt ut i sista sväng med en pallplats ganska klar.
Hon har fart och styrka som duger i klassen bara hon sköter sig.  Formen är lite svårbedömd då hon fått ta det ganska lugnt efter att ha startat väldigt tätt. 

Razina tränar som vanligt.  Jag är lite frustrerad över att hon inte riktigt tänder till.  Hon gör ganska bra insatser varje gång utan att glänsa.
Nu ska vi prova barfota i värmningen så får vi se hur det fungerar.  Tidigare har hon varit för rullig för att klara det, känslan är att hon utveckats.
Blir troligen norsk också.

Derbyhelgen blev inte alls vad vi hoppats på.  Båda galopperade.
Kaiser var återigen alltför vass från start i volten.  Tidigare har han varit stabil, men nu är han betydligt mer tävlingsinriktad och då sitter tyvärr ibland nerverna utanpå. 
Flash galopperade strax efter start och fick sedan en hopplös uppgift i dödens.
Jorma var i alla fall nöjd med hur båda kändes och de kommer snart igen.

Kategorier: Stallsnack