Vi flyttar verksamheten.

Fjolårets problem med infektioner fick sin förklaring för ett par veckor sedan då vi upptäckte svartmögel i stallet. Jag har agerat så snabbt det går, rådfrågat expertis på området om sanering och parallelt med det undersökt möjligheterna för att byta stall.
Den bästa och säkraste möjligheten var att flytta verksamheten till Vallstorp mellan Mantorp och Mjölby. Jag har tränat häst där förut med framgång innan jag började jobba hos Åke Svanstedt.

Vi hoppas och tror på en nytändning och att vi i år kan jobba in de pengar och framgångar vi missade förra året. Givetvis tungt att ha förlorat några riktigt fina hästar och bra kunder på detta, men det är bara att se framåt. Vi har fortfarande väldigt fina hästar kvar och en bra kundkrets som jag är mycket tacksam för.

2013 ska bli vårt bästa år hittills!

Aega glänste i comebacken på Solvalla.  Hon var betydligt vassare än vad jag räknat med och sköt till fantastiskt bra efter en alltför sen lucka.  Möter hon liknande motstånd i nästa lopp blir hon riktigt farlig.  Blir ännu en bra säsong för henne.